У Мом стилу могућа је израда тренерки по мери!

Ако знаш да ниси по јусу, да су ти обично потребне шире, а краће ствари, или дужи рукави, дуже ногавице, шира јакна у грудима и слично, онда радимо по мери. Кошта 200 дин. више али добијаш себи идеалне!

То значи да се можеш пронаћи у таблици величина од S до XХL, поручити у некој од тих величина, али ако нека димензија ипак није одговарајућа (јер све смо јединствене и лепе на свој начин, зар не?), можеш затражити корекцију димензије која у датој величини не одговара.

Важно при поручивању

При поручивању онда бираш опцију: ПО МЕРИ и у напомени пишеш своје димензије – можеш све, а можеш и само неке које су другачије у односу на неку величину (нпр.: Величина М уз другачију димензију обима груди: 95cm.) Опција ПО МЕРИ изискује посебан рад те се и цена аутоматски коригује за додатних 200 дин.

Како се мериш:

Ако немаш кројачки метар, мериш се канапом или било каквом врпцом (СЕБЕ, СВОЈЕ МЕРЕ), а онда лењиром измериш дужину канапа. И тако пронађеш своју величину или јављаш мере за израду по мери.

p

Напомена

 

За летње хаљине које иду уз тело дужину мериш тако што прислањаш метар уз тело од руба блузе на раменима до колена (или докле желиш), дакле, не пушташ да пада као код зимских дукс-хаљина. У случају да ову дужину не упишеш у одговарајуће поље, подразумева се 100cm.